Det Oslo-baserte studioet ble etablert i 2009, og drives av interiørarkitektene Mariann Paulsen og Kristine Nilsen. Sammen har de spesialisert seg på high-end-løsninger for private- og kommersielle kunder, og har i senere år særlig posisjonert seg innenfor eiendoms- og boligutvikling. Tro mot nybyggenes lyse, stramme funkisfasade, er leilighetene innredet i en nordisk, myk og minimalistisk stil.

«Materialene er bærekraftige og tidløse, og grunnstammen i leiligheten er funksjonell og praktisk. Man skal kunne bo her lenge.» Kristine Nilsen, interiørarkitekt og medeier i Paulsen & Nilsen

Interiørkonsept 2 leveres i tårnene i oppgang A og B, dvs. i leilighetene 601, 602, 611, 612, 701, 702, 711, 712, 801, 811, 812 og 911.

Nøye gjennomtenkte planløsninger har vært viktig for å sikre at boenhetene ikke bare er flotte på papiret, men faktisk er gode å bo i. Her er hver vinkel, funksjon og kvadratmeter tilrettelagt for å gi hverdagen en behagelig og optimal flyt. Integrerte garderober dekker alle behov for oppbevaring, og rommene er enkle å møblere med plass til sofa og spisebord.

Store vinduer sikrer rikelig med naturlig lys, og skaper gode overganger mellom inne og ute. Standarden er høy, med vekt på funksjonalitet, tidløshet og varige, bærekraftige kvaliteter. Lyse flater i naturlige toner gjør det lett å flytte inn og finne plass til møblene du er glad i.

Eikeparkett på gulvet sørger for en lun og slitesterk base, mens badeværelsene er delikat innredet med store fliser i grått eller sand-/kalkfarge og armaturer i krom. Kjøkkeninnredningen er levert av HTH, med benkeplate i sandsteinslaminat eller komposittstein.

I N T E R I Ø R KO N S E P T 1

Interiørkonsept 1 leveres i alle leiligheter i 4. og 5. etasje, samt i C-oppgangen i 6. etasje.

Kjøkkeninnredningen er hvit, delikat og tidløs. Benkeplate i sandsteinslaminat henter opp nyansen fra veggfargen, med antrasittfargede håndtak som diskré kontrast. Slik oppleves kjøkkenet rolig, men med det lille ekstra.

Badeværelsene er innredet med store fliser på gulvene, vertikale fliser på veggene og fliser i størrelse 5x5 cm på gulv i dusj. Alle fliser er i grått, i tråd med leilighetenes øvrige fargekonsept. Speilet over servanten leveres i baderomsinnredningens bredde. Rundt speil, som vist her, er et tilvalg.

I N T E R I Ø R KO N S E P T 2

Interiørkonsept 2 leveres i tårnene i oppgang A og B, dvs. i leilighetene 601, 602, 611, 612, 701, 702, 711, 712, 801, 811, 812 og 911.

 

Kjøkkeninnredningen er i en mørk gråbeige tone med benkeplate i matt steinkompositt. Fronter med detaljer i eikefiner rundt kantene bygger opp under leilighetens nordiske uttrykk. Antrasittfargede håndtak gir fin kontrast til de lysere veggene.

Badeværelsene er innredet med store fliser i en rolig sand-/kalkfarge på gulv og vegg. I kombinasjon med malte veggflater i fargen Kalk skapes et harmonisk og delikat uttrykk. Baderomsinnredning i eikefiner bygger en fin, helhetlig bro til eikedetaljene på kjøkkenet.

Kontakt megler

tonje
Tonje Adolphson
DNB Eiendom
julian
Julian Alexander Hahn
DNB Eiendom