Frogners nye nabolagskvartal

I 2022 innvies Sommerrokvartalet med 56 nye leiligheter sentralt på Frogner. De plasseffektive boenhetene er av høy standard, innredet med varige kvalitetsmaterialer i en lett, nordisk stil.

Leilighetene har balkong og store vindusflater, og fra en felles takterrasse og hage kan man nyte utsikten på toppen av hovedstaden i grønne, frodige omgivelser. Nybyggene skjermes fra hovedveien og Solli plass av det som før var Oslo Lysverkers kontorer.

 

Den verneverdige bygningen renoveres for å gi plass til et unikt nabolagshotell, serveringssteder og en kulturscene, med attraktive fordeler for beboere i Sommerrokvartalet. I tillegg gjenåpnes Vestkantbadet med egen velvære- og treningsavdeling. Her kan du starte dagen med en forfriskende svømmetur i vakre art deco-omgivelser etterfulgt av deilig hotellfrokost på Sommerro.

Den romslige takhagen er som skapt for lange lunsjer med venner og familie, og om kvelden kan du nyte intime konsertopplevelser i nabolaget og vite at veien hjem er kort. Et stort utvalg av hyggelige nisjebutikker i Skovveien, Frognerveien og Bygdøy Allé gir tilgang til alt du trenger i nærområdet. Leilighetene er kun et steinkast fra Slottet og Aker brygge, med enkel tilgang til alt Oslo har å by på av spisesteder, kulturopplevelser, grøntområder og transport.

Med Nationaltheatret stasjon kun en kort rusletur unna er du tett på toget, enten du vil reise innenlands eller ta flytoget til Oslo lufthavn og videre ut i verden. I Sommerrokvartalet bli du en del av et unikt byrom med smak av både storbyliv og lokal tilhørighet. Grip en sjelden mulighet til å bo avskjermet midt i byen.

Kontakt megler

tonje
Tonje Adolphson
DNB Eiendom
julian
Julian Alexander Hahn
DNB Eiendom