En god nabo

I Sommerrokvartalet får du Sommerro hotell som nærmeste nabo, med attraktive fordeler for deg som beboer.

«Vår ambisjon for Sommerro er å skape et unikt hotelltilbud i Oslo, noe som virkelig skiller seg ut.»

Alice Lund, designdirektør i GrecoDeco

Adam Greco og Alice Lund i det anerkjente designstudioet GrecoDeco står bak interiøret i Sommerro hotell.

«Som boligeier får du automatisk basis medlemskap i Sommerro hotell og kan nyte godt av rabatterte priser og fordelen ved å ha hotellet som nærmeste nabo.» Daniel Setekleiv, kommersiell direktør i Sommerro hotell

Gamle Oslo Lysverker restaureres for å gi plass til barer, restauranter og rundt 240 rom. Tilhørende Villa Inkognito, et par skritt unna hovedbygningen, innredes med eksklusive suiter. Med åpningen av hotellet i 2022 får også Frogner sin første takterrasse, med svømmebasseng, badstue, servering og utsikt over hele hovedstaden. I underetasjen gjenåpnes Vestkantbadet for byens befolkning.

Det internasjonale designstudioet GrecoDeco står bak interiøret, som tar utgangspunkt i det bevaringsverdige byggets arkitektur og art decodetaljer. Ved å studere norsk- og skandinavisk designhistorie fra samme periode som Oslo Lysverker ble til, innredes hotellet med nye, spesialdesignede møbler i det som blir en feiring av norsk designarv. Som boligeier i Sommerrokvartalet nyter du godt av alt dette.

Du får automatisk et basismedlemskap i Sommerro hotell, som gir 20 prosent rabatt på måltider, overnatting, leie av lokaler og tilgang til rekreasjonsområder. Her kan du spise frokost i brasseriet hver dag og få kaffen servert slik betjeningen vet at du liker den. Ta en oppkvikkende svømmetur innen- eller utendørs, og nyt godt av hotellets velvære- og treningsavdeling. Inviter til bursdager og bryllupsdager på toppen av Oslo, og vit at naboen har byens beste gjesterom.

Oppgraderer du medlemskapet får du også leilighetsvask, feriepass med vanning av planter og rene, nystrøkne skjorter levert på døren. Og mangler du sukker? Da er hotellet selvsagt behjelpelig med en kopp, på gode naboers vis. Sommerro hotell blir et sosialt oppholdssted for tilreisende, beboere og lokalbefolkning – et sted hvor man kan sove godt, jobbe godt og nyte godt.

Kontakt megler

tonje
Tonje Adolphson
DNB Eiendom
julian
Julian Alexander Hahn
DNB Eiendom